Herock Dealer Nederland

Vanaf heden is Ducotex officieel een van de hoofd dealers in Nederland van Herock Workwear.  Wij breiden onze collectie uit met een aantal nieuwe product lijnen. Herock is een van deze nieuwe merken werkkleding en ook een klein deel werkschoenen. Herock staat voor degelijkheid en is onderschedend in collectie. De keuze van alle stoffen is bijzonder goede geslaagd en gecombineerd. De basis collectie werkkleding is uitgerust in de meest gangbare kleuren en kan worden aangevult met een extra kledingstukken in zwart, grijs of marine. De Herock bedrijfskleding is geschikt voor alle professionele dragers maar in het bijzonder voor bedrijven met meerdere dragers. Als je opzoek bent naar bedrijfskleding met een bijzondere combinaties dan ga je zeker bij Herock slagen.

Herock en Elastaan?

De nieuwe collectie van Herock is ook gemaakt met elastaan delen, verwerkt in kleding, voornamelijk in werkbroeken op de plaatsen waar de meeste beweging zit. De elastaan zorgt ervoor dat de broeken stretchen, goede pasvorm en super comfortabel zitten. De stretch is zeer sterk en maakt veel werkkleding prettiger om in te werken. Alle werkkleding is te bestellen in alle gangbare maten. Werkbroeken kunnen zelf in een kortere lengtemaat worden besteld.

herock workwear
HerocK_showroom_ducotex
herock werkkleding ducotex
herock workwear ducotex dealer nederland

Dit is Ducotex

Goed assortiment

Onze assortiment is goed. Wij hebben een diversiteit aan werkkleding, werkschoenen, PBM en promotionele producten. Alle producten zijn geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit, prijs en diversiteit. Producten kunnen worden bekeken in onze showroom. Doorgaans zijn alle producten binnen enkele dagen leverbaar.

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij jouw werkzaamheden of branche. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Textiel bedrukken

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van jouw huisstijl. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden.

Producten bestellen

Herock is te bestellen en te passen in onze showroom of in de webshop. Het is niet mogelijk om direct kleding te voorzien van uw logo, uiteraard gaan wij dit wel voor je regelen. Heb je iets op de webshop of in de showroom besteld, en blijkt dit niet in orde? Je mag dit altijd gratis terug brengen in onze showroom, natuurlijk kan je dit ook terug sturen. Dit is helaas niet altijd gratis. De kleding of schoenen toch liever eerst passen, ook geen probleem. Je bent altijd welkom in onze showroom, een afspraak maken is niet nodig.

Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*