Oops...
Slider with alias Planam stretchline not found.

Bedrijfskleding Schijndel

Veiligheid, comfort en pasvorm tijdens het werk in Schijndel!!

Wat je beroep ook is, of welke branche je ook in werkt. je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ducotex is jouw partner voor Bedrijfskleding Schijndel. Wij verkopen een groot aantal bekende merken bedrijfskleding die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitstraling. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en pasvormen.

Het dragen van bedrijfskleding is zeer belangrijk binnen ondernemingen. Bedrijfskleding is een groot onderdeel van veiligheid en bescherming van je personeel. Het is daarom ook belangrijk de juiste kleding voor werk en branche te kopen, zo krijg je een optimale bescherming en kun je risico beperken of zelfs voorkomen.

Bedrijfskleding Schijndel is ook voor een professionele uitstraling van het bedrijf. Je laat klanten zien dat je nadenkt over de veiligheid van personeel en hoe je hun goed kunt laten functioneren. Alle personeel in bedrijfskleding zorgt ook voor een gelijkheid op de werkvloer. Er is een eenheid door een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen, ook dit komt de klant ten goede.

Bedrijfskleding zijn al lang niet meer de zwarte, lomp saaie kleding. Ontwerpers laten zich hedendaags inspireren door moderne mode en gebruiken duurzame alternatieve materialen. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat bedrijfskleding ook veel breder inzetbaar zijn dan alleen voor het zware werk in extreem zware omstandigheden. Voor werknemers waar veiligheid belangrijk is, maar niet in extreme omstandigheden werken zijn comfortabele en mooie werkschoenen nu in groot assortiment beschikbaar.

Personeel heeft daarnaast geen kosten om zelf bedrijfskleding te kopen en hoeven zich daar ook geen zorgen over te maken. Als werkgever voorkom je ook dat je personeel oude kleding gaat gebruiken als ze naar hun werk komen, dit komt de uitstraling en veiligheid niet ten goede.

Kortom Bedrijfskleding Schijndel zorgt voor de loyaliteit van personeel en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf.

Werkkleding Oisterwijk

Naast bedrijfskleding voor uiteenlopende sectoren, kun je bij Ducotex in Oisterwijk ook terecht voor werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van alle gerenommeerde merken. Naast veiligheid vinden wij bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van oog- en gelaatbescherming, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Maar ook brandvertragende, reflecterende kleding. Aan welke normering je ook dient te voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je bedrijf met bedrukte bedrijfskleding van Ducotex. Wij adviseren graag over de juiste maat, pasvorm of over wat jouw branchegenoten dragen. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar mensen met jouw beroep op moeten letten bij het aanschaffen van werkkleding, werkschoenen en PBM producten.

Ducotex_veiligheid_PBM
Hoofdbescherming_Ducotex
handschoenen_ducotex

De beste merken Schijndel

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat PBM producten voldoen aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in verschillende branches. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bent u op de hoogte?

De arbo, verzekeraars stellen voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen PBM leveren. Ook bieden wij een assortiment in veiligheid werkkleding aan. Wilt u graag uw medewerkers informeren over de gevaren en oplossingen? Wij komen graag met onze leverancier bij u langs.

Veiligheidssignalering

Veiligheidssignalering wordt gebruikt om werknemers te wijzen op mogelijk aanwezige risico’s voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek. Daarbij moet de signalering de aandacht trekken van de werknemer. De signalering moet eenduidig zijn, zodat ook bezoekers, schoonmaakpersoneel en hulpverleners van de risico’s op de hoogte zijn. Meer informatie over PBM?

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*