Franchise bij - DUCOTEX

Ducotex favicon

Regionaal van deur tot deur!

Ducotex showroom

Zelfstandige ondernemer worden?

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen? Ben jij een ondernemende samenwerker? En op zoek naar het goede gezelschap van een groeiende formule? Dan stellen we ons graag aan jou voor: Ducotex bedrijfskleding, een franchiseorganisatie die op zoek is naar collega-ondernemers met ambitie en hart voor mensen. Ben jij dat?

Specialist in bedrijfskleding en PBM..

Wij zijn een specialist in werkkleding en schoenen. Via onze merken zorgen wij er in heel Nederland voor dat bedrijven en organisaties goede werkkleding, schoenen en persoonlijke besscherming kunnen inkopen. Door uitstekende producten te leveren, altijd een snelle en persoonlijke service te bieden en keer op keer een stap extra te zetten voor onze klanten. Duurzaam natuurlijk, want dit alles doen we zo verantwoord mogelijk.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

SAMENWERKEN

Bij Ducotex houden we van zelfstandig ondernemen, maar het liefst wel met elkaar. Zo heb je als ondernemer bij ons jouw regio waarin wij je helpen marktleider te worden. Vanuit de Centrale Organisatie en via samenwerking met andere Ducotex-ondernemers. Zo leer je van elkaar, werken we aan verbeteringen en realiseren we groei.

PERSOONLIJKE, SNELLE SERVICE

Groei bij Ducotex ontstaat door te bouwen aan relaties. Via langdurige samenwerkingen met klanten, dat staat bij ons voorop. Daarom ben jij hét gezicht van Ducotex in de regio. En jouw klanten? Dat zijn geen nummers maar mensen. Ondernemers die jij kent en die jij helpt. Persoonlijk en zo snel mogelijk.

Ducotex_Productkeuze2-freshblue
Ducotex_Maatvoering-freshblue
Ducotex_Logoopmaak
Ducotex_KMS_Kledingmanagement

workwear_ducotex Ook wanneer het werk gruwelijk is!

Passie voor bedrijfskleding, mensen en veiligheid

Natuurlijk hebben we bij Ducotex een passie voor textiel. Werkkleding verbindt immers, het wordt overal gedragen en bijna geen samenwerking, uniforme of goede werksfeer ontstaat zonder bedrijfskleding. Bedrijfskleding draagt dus bij aan de groei van de organisatie, en dat maken wij samen mogelijk. Met kwaliteit, eerlijk advies en op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Zo blijven we een snel groeiende franchiseorganisatie in deze sector. Wil je weten of dat ook iets voor jou is? informeer dan snel naar alle mogelijkheden!

printer prime duurzame werkkledinglijn yipp co textiles scaled
Horeca & Hotel ducotex kleding chique

Zelfstandige en niet alleen

Als ondernemer bij Ducotex ben je eigen baas in jouw regio, maar wel met de ondersteuning van een hele organisatie om door te groeien naar een succesvolle franchiseonderneming. Zelfstandig maar zeker niet alleen, dat is Ducotex. Een unieke plek die geschikt is voor unieke mensen. Wil je daar meer over weten? Laten we dan eens afspreken voor een goed gesprek bij een lekkere kop koffie.

Wil je meer weten? Laat dan jouw gegevens achter en we bellen je terug!

ONZE MERKEN

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een manier om zelfstandig te werken in deze branche? Bekijk en bespreek dan zeker met ons de mogelijkheden. Wij als hoofdkantoor en leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen willen landelijk sterk en de beste worden. Graag gaan wij met jouw in gesprek over de  mogelijkheden zodat wij samen een voorstel op papier kunnen zetten. Je bent welkom op ons hoofdkantoor of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*