Bedrukken en borduren voor alle beroepen

Ducotex favicon

duurzaam, kwaliteit, ontwerp en advies

Ducotex_logo_transfer_bedrukken

De juiste boodschap!

Ducotex heeft een eigen atelier voor de bedrukking en borduring van alle soorten textiel. Wij begeleiden klanten bij het ontwerp van hun logo, positionering en bepalen van de beste kleuren combinaties. Voor klanten hebben we een duidelijke werkwijze met een 100% tevreden resulaat. Het maakt Ducotex niet uit waar wij u logo of tekst mogen plaatsen, T-shirt, polo`s, softshell jassen of sweaters het is allemaal mogelijk. Het is in sommige gevallen zelf mogelijk om uw werkbroek te voorzien van een tekst of logo! Laat je bedrijf dus opvallen en maak reclame met bedrukte bedrijfskleding.

banner ducotex img 20220401 111216 edit 116628588103036 resized 20220610 114053138 img 20220608 124229 resized 20220610 114052169 Klantreview_prachttuinen_ducotex Maak je niet druk, dat doen wij! img 20220608 123824 resized 20220610 114052410

Onze drukstudio

Iedere onderneming heeft een eigen unieke identiteit. Er wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling van een huisstijl en bijpassende marketing. Dit alles om herkenbaar voor klanten te zijn en een indruk achter te laten. Wil je dat klanten kunnen zien waar jouw onderneming en medewerkers voor staan?

Richard helpt je graag met het uitdragen van jouw logo of tekst. Samen met ons team zorgen hij ervoor dat alles precies is zoals je het graag wil hebben en  dat het ook lang mooi en goed van kwaliteit blijft. Heb je een goed idee? Kom maar op, Richard is gek op nieuwe uitdagingen.

Zijn alle ideeën door ons verwerkt? We maken eerst een digitale impressie zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je gaan maken. Geef je ons groen licht, dan gaan wij beginnen met het echte werk!

heat press reviews
10 6 2022 12 42 03

Wij weten wat de beste oplossing is....

Bedrukken, borduren of printen… of moeten we misschien wel zeefdrukken? Een lastige keuze als je de verschillen niet kent. Tijdens onze gesprekken komen we er wel achter. We bepalen de juiste bedrukking door te kijken naar de kleding keuze, toepassing en verwachting. Natuurlijk doen we een goed voorstel zodat we samen zeer tevreden kunnen zijn over het eindresultaat. We laten de verschillende graag zien in onze showroom zodat je kunt begrijpen waarom we dit adviseren.

promotiekleding ducotex1 Ook bedrukking
van promotietextiel

Alle merken textiel

Een onderscheidend pallet aan merken bieden wij onze klanten. Vaak staan onze merken goed in verhouding als het gaat om aanbod, levering en prijsstelling. Onze merken bevinden zicht in het midden en hogere segment met enkele uitzonderingen in het lagere segment met als verplichting dat de kwaliteit goed moet zijn. Een enorm aanbod werkkleding, promotietextiel, werkschoenen of persoonlijke bescherming in de meest bijzondere kleurcombinaties zorgen voor een bijzondere collectie. In onze showroom zijn de collecties zoals hier weergeven te zien.

Naast genoemde merken bieden wij aanvullende producten aan via onze webshop. Bekijk Ducotex.shop om onze totale merken of producten aanbod te bekijken.

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....
ducotex kms inloggen werkkleding

Zelf beheren en betalen

Klanten van Ducotex hebben een geheel eigen bestel omgeving (KMS). Deze omgeving is ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen met gewenste producten, opdruk en drager specifieke wensen, iedereen kan snel en foutloos bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en rapportages staan in de online bestelomgeving tot beschikking voor werknemers of leidinggevende. Overzicht, altijd en overal. Wil je meer van ons kleding- managementsysteem weten? Wij leggen je graag alle mogelijkheden uit tijdens een demonstratie.

schema voor het bepalen van uw belastingvoordeel

Bedrukking en de belastingdienst?

Bedrijfskleding is 100% aftrekbaar, maar de belastingdienst ziet niet zomaar elke zakelijke outfit als bedrijfskleding. Als de kleding aan 1 van de onderstaande voorwaarden voldoet dan is het voor de belastingdienst “bedrijfskleding”. Indien de kleding niet aan deze voorwaarden voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen welke verhoogd wordt met een boete.

1] De kleding is (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen.
2] Op de kleding zitten 1 of meer duidelijk zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever. Deze hebben samen een oppervlakte van ten minste 70 cm² per kledingstuk.
3] De kleding blijft aantoonbaar achter op de werkplek.
4] De kleding is een uniform of een overall.
5] U vergoedt, verstrekt of stelt de kleding ter beschikking omdat de arbeidsomstandighedenwet dit voorschrijft, zoals een paar veiligheidsschoenen. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

U hebt een arboplan.
– De kleding is nodig volgens dat arboplan.
– De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen.
– De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Je bent welkom voor meer informatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van werkkleding, schoenen en een bedrijf dat alle textiel kan voorzien van logo of tekst? Die heb je gevonden! Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies envoorstel voor je op papier mogen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. Wij hebben de koffie klaar staan.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*