ducotex printer prime nl printer active wearjpg

Printer - Active promo wear

Ducotex favicon

Active workwear, Essentials en Prime

2262062 2265024 prime img22

MEER OVER..

Printer Prime
Printer Prime is kwaliteit. Waarom? Omdat ze de beste duurzame producten voor iedereen te garanderen. Printer Prime.

Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Over de Prime collectie is goed nagedacht! Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor we de impact op het milieu sterk kunnen verminderen.

Voor vrijwel elke industrietak kan de Prime gedragen kan worden. In tegenstelling tot vele anderen is onze kledij wasbaar tot 60°C en droger op lage temparatuur (max. 60°C. Op die manier kan het wasgoed niet alleen vlekvrij, maar ook volledig hygiënisch schoon gemaakt worden.  Printer Prime is getest op industrieel wassen volgens de EN ISO 15797.

Naast de Printer Prima is er ook nog een basis collectie voor promotie, casual, sport en active gebruik. Leverbaar in een sterke kleuren programma voor iedere toepassingen geschikt. De Printer Red is samen met de Printer Prime een sterke collectie van Ducotex voor vele klanten.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

PRODUCTEN

printer catalogus ducotex 22
VM schoenen waterproof

BIJPASSENDE SCHOENEN NODIG?

Werkschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste werkschoen voor medewerkers te bepalen er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

ALLE MERKEN

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*