ducotex kubler werkkleding1 ducotex 1kubler workwear

Kuebler Werkkleding

Ducotex favicon

Inspired by your job!

kÜbler bodyforce jacke
innovatiq kuebler

MEER OVER..

Kuebler Werkkleding is sinds 1956 producent van bedrijfskleding met veel ervaring en traditie, maar ook met minstens zoveel passie, inventiviteit en inventiviteit, innovatieve werkkleding die het werk makkelijker en veiliger maakt en tegelijkertijd nieuwe trends zet. Innovatie is een sleutelfactor in ons succes en komt tot uiting in onze producten en diensten en in de manier waarop ze werken. Het is dus geen toeval dat Kuebler  tegenwoordig een van de toonaangevende aanbieders van werkkleding in Europa is.

Of het nu gaat om wegenbouw, industrie, dienstverlening, logistiek, tuin- en landschapsarchitectuur, houtverwerking, elektrische of bouwsector – het uitgebreide productportfolio overtuigt werknemers in de hele branche met professionele, zeer functionele producten en slimme accessoires. Daarnaast inspireren we onze klanten met tal van diensten, zoals gepersonaliseerde werkkleding en gerichte verkoop- en marketingondersteuning. Onze geconcentreerde specialistische kennis geven ze samen met dealers ook graag door in PBM-trainingen.

De kleding (van T-shirt tot jas en van bermuda tot tuinbroek) is verkrijgbaar in verschillende onderscheidende kleuren combinaties, dus ook in de bedrijfskleuren van uw onderneming! Alle kleding stukken zijn als complete set te combineren vrijwel alle maten direct leverbaar.

Kuebler luistert altijd naar zijn klanten en ontwikkelt items die tot in het kleinste detail zijn doordacht met nauwgezette ontwerpen die zijn aangepast aan elk type bedrijf.

In Nederland en regio Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch is Ducotex leverancier en partner voor bedrukking van Kuebler werkkleding.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

CATALOGUS

kubler catalogus 2022 ducotex
kubler bodyforce catalogus 2022 ducotex
kubler activiq catalogus 2022 ducotex
kubler iconiq catalogus 2022 ducotex
kubler weather catalogus 2022 ducotex
VM schoenen waterproof

BIJPASSENDE SCHOENEN NODIG?

Werkschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste werkschoen voor medewerkers te bepalen er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

ALLE MERKEN

Oops...
Slider with alias planam home 1 not found.

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van werkkleding, schoenen of persoonlijke bescherming? Die heb je gevonden!. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier mogen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. Wij hebben de koffie klaar staan.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*