Russell bedrijfskleding

MEER OVER PROMOTIEKLEDING

Ducotex favicon

Vergroot bedrijfspresentatie met textiel!

Wat je beroep ook is, welke branche je ook in werkt. Je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen op werk en evenementen. Ducotex is jouw partner voor Promotiekleding. Wij verkopen een groot aantal bekende merken promotiekleding die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitgebreide kleuren range. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en manier van verwerking.

Het dragen en pasvorm van promotiekleding wordt steeds belangrijker. promotiekleding is een groot onderdeel van de uitstraling en boodschap die je wil overbrengen via je personeel aan klanten. Het is daarom ook belangrijk de juiste kleding te kopen, zo krijg je een optimale uitstraling en kun je reclame maken zonder zorgen.

Promotiekleding is ook voor een uniforme en professionele uitstraling. Je laat zien dat je nadenkt over je organisatie en mensen die voor je werken of zich vrijwillig inzetten. Het prettig laten functioneren en gevoel geven onderdeel uit te maken van de organisatie is heel belangrijk. Alle mensen in dezelfde uniforme promotiekleding zorgen voor een gelijkheid op de werkvloer. Er is een eenheid door een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de doelstellingen, ook dit komt ten goede voor de organisatie.

Kortom promotiekleding zorgt voor de loyaliteit van je medewerkers of vrijwilligers en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf of evenement.

Promotiekleding voorzien van logo

Promotiekleding voorzien van logo herkenbaarheid vergroot de uniforme uitstraling en reclame effect. Naast de prettige uitstraling is het ook reclame voor uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren om promotiekleding van logo bedrukking te voorzien. Borduren en transfer bedrukken komt het meeste voor. Bij grotere aantal is het verstandig zeefdruk toe te passen. Bijna alle soorten kleding zijn te voorzien van logo`s op diverse plaatsen. Belangrijk is dat het logo duidelijk, groot genoeg en op de juiste plaats komt. Het is voor Ducotex vanzelfsprekend dat de kwaliteit van de logo hoogwaardig zijn, anders is het reclame effect snel verdwenen.

Promotieproducten_kleding_ducotex_oisterwijk

Naast Promotiekleding voor uiteenlopende doelen, kun je bij Ducotex ook terecht voor werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van alle gerenommeerde merken. Naast veiligheid vinden wij bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van oog- en gelaatbescherming, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Maar ook brandvertragende, reflecterende kleding. Aan welke normering je ook dient te voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je merk met bedrukte promotiekleding van Ducotex. Wij adviseren graag over de juiste maat, pasvorm of over wat andere organisaties dragen. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar we op moeten letten bij het aanschaffen van promotiekleding.

Wil je onze catalogus ontvangen?

Ducotex_kaft_catalogus_2020

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*