Satino kleding Santino logo

Santino - Corparate workwear

Ducotex favicon

casual workwear with character

Santino -casual wear_ducotex2

MEER OVER..

Santino levert promotie- casual of werkkleding voor degene bezig is aan een klus, de pakketbezorger, de serveerster of vakkenvuller van de supermarkt… kortom voor échte vakmensen. Mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen. Ook is Santino bovenkleding zeer geschikt voor promotie textiel of bij een casual event.

Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. Ze bieden een collectie die wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren ze unieke kwaliteit in bovenkleding.

De focus is gericht op eerlijke samenwerking met als resultaat kwalitatieve producten waar de iedereen zich lekker in voelt.

Ducotex is een vertrouwde handelspartner van Santino en heeft een goede collectie aanwezig in de showroom of webshop.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

PRODUCTEN

santino casual workwear ducoex
Santino_casual-wear-New_product_catalogus-2021
Santino_casual-wear-catalogus-2021
VM schoenen waterproof

BIJPASSENDE SCHOENEN NODIG?

Werkschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste werkschoen voor medewerkers te bepalen er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

ALLE MERKEN

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van werkkleding, schoenen of persoonlijke bescherming? Die heb je gevonden!. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier mogen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. Wij hebben de koffie klaar staan.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*