Logo bedrukken

Laat kleding en promotie artikelen bedrukken

Ducotex kan uw kleding en promotie artikelen voorzien van uw logo, afbeelding of tekst. Het is heel simpel, u zorgt dat wij het logo of tekst ontvangen en wij doen de rest. Er zijn verschillende technieken mogelijk om toe te passen. Ducotex verzorgt transfer en borduren op de textiel. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit druk- en borduurwerk, hier doen wij ook geen concessies. Vanzelf sprekend mag u een snelle levering en scherpe prijs verwachten.

Geschikt voor elk beroep

Werkkleding, bedrijfskleding of promotieproducten bedrukken voor je werknemers of als geschenk, het zorgt niet alleen dat de werknemers er netjes bijlopen, het zorgt ook voor een professionele uitstalling en herkenbaarheid van de onderneming. Werkshirts, jassen en werksweaters worden vaak geborduurd of bedrukt met het logo van het bedrijf, maar ook kunnen wij een naam of een slogan op uw werkkleding bedrukken. Onze bedrijfskleding zit comfortabel, kan tegen een stootje en zal er na vele wasbeurten nog goed uitzien. Vooral voor doelgroepen met veel lichamelijke arbeid is dit essentieel, denk bijvoorbeeld aan schilders, bouwvakkers, installateurs, hoveniers,

Ducotex_logo_transfer_bedrukken
Kleding bedrukken_Borduring ducotex
Logo opdruk_schort
Ducotex_promotiekleding_overhemd

Alleen kwaliteit

Natuurlijk gaan je kleren in de wasmachine en droger. Om deze reden zal Ducotex alleen maar geschikte en goede kwaliteit logo op textiel plaatsen. Wij doen geen concessie in de kwaliteit van de verschillende materialen. Onze kleding is ook niet voor 1 keer dragen, ook hier staan wij voor de kwaliteit en optimaal gebruik. Wij vinden dit de investering waard.

Kleding vermaken

Kleding moet goed passen, helaas is dit niet altijd mogelijk binnen de mogelijkheden van een merk. Via Ducotex is het mogelijk kleine aanpassingen te laten vermaken aan uw kleding. Wij willen u hiervoor wel even in onze showroom zien om precies de juiste maatvoering op te nemen. Aanpassingen worden binnen 5 werkdagen uitgevoerd.

Belasting voorwaarden

Verstrekt u werkkleding aan personeel? Wilt u promotiekleding weggeven of ter beschikking stellen voor een evenement? De belasting heeft hiervoor regelgeving voor opgesteld ivm kostenaftrek. Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer er totaal per kledingstuk 70cm² bedrijfstekst of logo zichtbaar is aangebracht.

Een aantal producten

Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek
Planam durawork werkbroek

[mailmunch-form id=”845108″]

Enkele klanten

Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*