Meer informatie over Bouw en industrie

Is veiligheid van medewerkers je zorg? Wil je jezelf en de medewerkers beschermen tegen risico’s op de werkvloer? Dan zijn veiligheidskleding een belangrijkste investering. Met de veiligheidskleding van Ducotex ben je verzekerd van optimale bescherming bij risicovolle arbeidsomstandigheden. Wij leveren beschermende kleding van verschillende merken, voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen. Ons assortiment bevat onder andere: veiligheidsoveralls, signaalkleding, veiligheidsvesten, beschermende pakken, veiligheidshelmen en veiligheidsschoenen.

Afgestemd op je werk

Of je nu op de kleine of grote bouw werkt, de veiligheid van je medewerkers moet serieus worden genomen. Beschermende kleding en schoenen zijn de basisuitrusting waaraan iedere ondernemer moet voldoen voor zijn medewerkers. Omdat de gevaren niet voor iedereen gelijk zijn is het verstandig om per groep of medewerker te kijken naar een juiste invulling. Naast werkkleding en werkschoenen heeft Ducotex ook een groot assortiment aan PBM veiligheids producten. Onze assortiment bevat onder andere: veiligheidshelmen, handschoenen, gehoorbescherming, gelaatbescherming en klim-valbeveiliging. Heb je moeite met de aankoop van de juiste PBM producten? laat je vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers.

Ducotex_bouw_industrie
Planam_bouw-werkkleding_ducotex
Planam_Ducotex_Bouwkleding
Ducotex_Planam_Bouw_industrie

Veiligheid en normering

Werkkleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen werkkleding leveren. Ook bieden wij een assortiment in multinorm werkkleding aan. Moet kleding brandvertragend of bescherming geven tegen chemicaliën? Ook hier hebben wij geschikte werkkleding of werkschoenen voor.

De beste merken

Natuurlijk wil je dat werknemers zich prettig kunnen bewegen om hun werk goed uit te voeren. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle eisen binnen je werkomgeving. Onze producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in de groenvoorziening en natuurbeheer. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bedrijfslogo op kleding

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van je logo. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. logo vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden. Wij kunnen bedrijfslogo`s zowel drukken via transfer als borduren.

Een aantal producten

Contact
close slider
Contact formulier
AVG / GDPR*