Werkkleding voor Horeca en Hotel

Werkkleding in Horeca en Hotel is belangrijk om goed te kunnen functioneren en klant vriendelijkheid uit te stralen. Wil je de medewerkers beschermen tegen risico’s? horeca kleding die fijn zit en bescherming geeft? Dan is de bedrijfskleding een goede investering. Met de kleding van Ducotex ben je verzekerd van optimale uitstraling. Wij leveren bedrijfskleding van verschillende merken, van soorten materialen, kleuren en met alle gewenste normering die gelden voor Horeca en Hotel. Ons assortiment bevat onder andere: broeken, kokbuizen, schorten, T-shirt, Polo shirts en alle benodige accessoires.

Trendy, comfortabele en kwalitatief uitstekende horecakleding!

Ben je benieuwd hoe horeca bedrijfskleding er bij Ducotex uitziet? Mooi! Dan hebben we je interesse gewekt. Wij geloven erin dat een goed gestylde collectie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Allereerst plannen we een eerste kennismaking bij jou op locatie of in onze showroom. Daarna maken wij een vrijblijvend moodboard of design voor je. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan hieronder je kennismaking en laat je door ons verrassen!

Horeca & Hotel barbediening
logga segers ny
cottover merk denley bedrijfskleding
j.harvest & frast ducotex
premier horeca kleding ducotex
Horeca & Hotel ducotex bediening
Horeca & Hotel ducotex kleding chique
Horeca & Hotel ducotex6 kokskleding

Jouw veiligheid

Bij werkkleding gelden er voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen werkkleding leveren. Ook bieden wij een assortiment in multinorm werkkleding aan. Moet kleding brandvertragend of bescherming geven tegen chemicaliën? Ook hier hebben wij geschikte werkkleding of werkschoenen voor.

De beste merken

Natuurlijk wil je dat werknemers zich prettig kunnen bewegen om hun werk goed uit te voeren. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle eisen binnen je werkomgeving. Onze merken sluiten aan bij jouw werkzaamheden in de horeca en hotel. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken en betaalbare in het assortiment.

Je logo of tekst

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten textiel voorzien van je logo of tekst. Zo bent je altijd herkenbaar voor je klanten. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden. Wij kunnen bedrijfslogo`s zowel plaatsen via transfer als borduren.

SCHORTEN

premier waterafstotend schort voor kinderen 145 d grijs

SLOVEN

rie zakken middel schort 195 g m2 bruin

KOKBUIZEN

lma kokshemd lange mouw zwart (2137)

POLO SHIRT

santino max poloshirt korte mouwen sahara

BLOUSE

russell dames blouse stretch lange mouw lblauw

COLBERT

Ducotex Colbert heren en dames

BROEKEN

lma koksbroek marmiton zwart (1037)

JASSEN

ducotex jassen bodywarmers horeca

PANTALON

chino pantalon ducotex

SCHOENEN

pezzol manaus s3 wr hro src laag mt. 36 47 2

STROPDASSEN

Ducotex stropdas

LEDERWAREN

ducotex lederen karlowsky cash

Meer over collecties en merken?

Liever online bestellen?

Ga naar ducotex.shop 

Contact
close slider
Contact formulier
AVG / GDPR*