Werkkleding voor Metaal & Maakindustrie

Werkkleding in Metaal & Maakindustrie is belangrijk om goed te kunnen functioneren en gezag uit te stralen. Wil je de medewerkers beschermen tegen risico’s? kleding die warmte en bescherming geeft? Dan zijn de kleding een belangrijkste investering. Met de kleding van Ducotex ben je verzekerd van optimale bescherming bij risicovolle omstandigheden. Wij leveren beschermende kleding van verschillende merken, voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen indien nodig. Ons assortiment bevat onder andere: overalls, werkbroeken, softshells, truien, polo`s, overhemden, parka en pilotjacks.

Draag kleding in lagen

Het weer verandert continu. Je wil natuurlijk zo goed mogelijk beschermt zijn tegen de kou. De beste manier om je te kleden is in lagen. Op deze manier bouw je geleidelijke warmte op rondom het lichaam. Op moment dat het op de dag beter of slechter wordt kun je een laag uit of extra aan doen. Natuurlijk pas je het aantal lagen kleding aan op het seizoen. Zorg ervoor dat de veiligheid van je medewerkers serieus wordt genomen. Beschermende kleding en schoenen zijn de basisuitrusting waaraan iedere ondernemer moet voldoen voor zijn medewerkers. Omdat de gevaren niet voor iedereen gelijk zijn is het verstandig om per groep of medewerker te kijken naar een juiste invulling. Heb je moeite met de aankoop van de juiste perscherming? Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers.

Metaal & Maakindustrie_ducotex
Metaal & Maakindustrie_ducotex lasser
Metaal & Maakindustrie_ducotex metaal
Metaal & Maakindustrie_ducotex metaalbewerking

Veiligheid en normering

Werkkleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen werkkleding leveren. Ook bieden wij een assortiment in multinorm werkkleding aan. Moet kleding brandvertragend of bescherming geven tegen chemicaliën? Ook hier hebben wij geschikte werkkleding of werkschoenen voor.

De beste merken

Natuurlijk wil je dat werknemers zich prettig kunnen bewegen om hun werk goed uit te voeren. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle eisen binnen je werkomgeving. Onze producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in de groenvoorziening en natuurbeheer. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bedrijfslogo op kleding

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van je logo. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. logo vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden. Wij kunnen bedrijfslogo`s zowel drukken via transfer als borduren.

Meer over collectie

Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*