pezzol ducotex banner werkschoenen

Pezzol - werkschoenen

Ducotex favicon

High quality, unique, safety best

Pezzol professioneel shoes

Meer over..

Pezzol Industries is een Italiaans bedrijf dat algemeen erkend wordt voor zijn uitmuntende fabricage van werkschoenen voor professioneel gebruik; het bedrijf wordt ook geprezen als leiders op het gebied van geweldig ontwerp en technische innovatie, met een volledig bewustzijn van de internationale normen en hun toekomstige ontwikkelingen.

Pezzol Industries werd opgericht in de jaren 50 in Barletta – Italië, vanuit een intuïtie van de oprichter Giuseppe Piazzolla.

De aanvankelijke ambachtelijke dimensie veranderde al snel en vanaf de jaren zestig kreeg het de kenmerken en proporties van een industriële onderneming. De volgende stap werd gezet door zijn zoons die vanaf 1971 de leiding over het bedrijf overname; in hetzelfde jaar verhuisden ze de fabriek.

Ducotex is jouw partner voor het assortiment van Pezzol werkschoenen in Nederland!

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

Catalogus

Pezzol catalogus 2021
Pezzol catalogus 7
Pezzol catalogus 6
Pezzol catalogus 5
Pezzol catalogus 4
Pezzol catalogus 3
Pezzol catalogus 2
Pezzol catalogus 1
Planam werkkleding

Bijpassende werkkleding nodig?

Werkkleding is meer dan een broek of jas met een bepaalde stof en verstevigde elementen die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden passende werkkleding kunt kopen. Werknemers dragen meer uren hun werkkleding dan gewone kleding! Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkkleding in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste bedrijfskleding voor medewerkers te bepalen.

Alle merken

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

Je bent welkom voor meer informatie...

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*