Sunwill

Ducotex favicon

Hoge kwaliteit kostuums & pakken

ducotex sunwill kostuumkleding

MEER OVER..

Vanaf het allereerste begin heeft Sunwill zich beziggehouden met het maken van kleding van hoge kwaliteit voor goedgeklede mannen. Het verhaal begint in 1963, in Sundby, Noord-Denemarken. Sunwill is opgericht als exclusieve kleermaker.

In 1989 brengt Carl J. Engel SUNWILL in de F.ENGEL Groep; een innovatief, succesvol familiebedrijf dat sinds 1927 pionierde in de ontwikkeling van werkkleding in Denemarken en specialist was geworden in herenbroeken. Een natuurlijke match, de familie en het succesvolle bedrijf deelden veel van dezelfde waarden van het oorspronkelijke Sunwill-bedrijf; gemeenschapsgericht, klantgericht, doelgericht en gefixeerd op het verleggen van de grenzen van de kledingproductie.

Met tientallen jaren ervaring en kennis in het ontwerpen van comfortabele formele kleding, de passie en ambitie van 4th. generatie eigenaren Sunwill blijft de grenzen verleggen in nieuwe materiaalinnovatie in de categorie, met meerdere gepatenteerde ontwerpen en collecties die stilletjes een revolutie teweeg hebben gebracht in herenkleding.

De juiste pasvorm, de juiste stijl, de juiste stof, de juiste details en dingen op de juiste manier maken zodat klanten zich goed voelen, is altijd onze focus geweest, vanaf het allereerste begin. Ducotex omarmt dit en staat volledig achter deze filosofie.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

Catalogus?

sunwill catalogus ducotex 22
v12 rancher hoge choen s3 1261

Bijpassende schoenen nodig?

Werkschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste werkschoen voor medewerkers te bepalen er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

Alle merken

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

Je bent welkom voor meer info!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*