Veiligheidskleding, werkkleding & bedrijfskleding

70% van de week ben je bezig met je werk, en loop je in Werkkleding & bedrijfskleding die voor jouw en je werkzaamheden geschikt zijn. Naast vrij bewegen is het belangrijk dat werkkleding bescherming geeft tegen weersinvloeden en werkomstandigheden. Een goede bescherming bevordert het werk en de veiligheid. Werkkleding moet vooral mooi zijn en prettig zitten. Gaat werkkleding vaak in de was of worden deze industrieel gewassen, zorg dan dat de kleding hiervoor geschikt is. Niet geschikte kleding zal snel in kwaliteit afnemen en niet meer kunnen voldoen aan gestelde eisen. Ben je vanuit je bestaande klantenkring of verzekering verplicht om aan gestelde EN-normering, risicoklasse of RWS te voldoen, bespreek dit dan met Ducotex zodat wij ons voorstel duidelijk hierop kunnen afstemmen.

Werkkleding & bedrijfskleding branche

Of je nu alleen of met een groep medewerkers bent, de veiligheid moet serieus worden genomen. Beschermende of opvallende kleding  zijn de basisuitrusting waaraan ieder bedrijf moet voldoen. Omdat de gevaren niet voor iedereen gelijk zijn is het verstandig om per branche of afdeling te bekijken naar een juiste invulling. Naast werkkleding, bedrijfskleding en veiligheidskleding heeft Ducotex ook een groot assortiment aan PBM veiligheids producten. Onze assortiment bevat onder andere: veiligheidshelmen, handschoenen, gehoorbescherming, gelaatbescherming en klim-valbeveiliging. Heb je moeite met de aankoop van de juiste PBM producten? Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers.

Planam_bosouw_timberguard_werkkleding_zaag
Planam_bouw-werkkleding_ducotex
Planam_vuur_vlam_hitte_werkkleding_ducotex
Planam_koeling_koel-vrieskleding_Ducotex

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in de bouw of industrie. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment. Onze merken bestaan onder andere uit:

Veiligheid en normering

Werkkleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen werkkleding leveren. Ook bieden wij een assortiment in multinorm werkkleding aan. Moet kleding brandvertragend of bescherming geven tegen chemicaliën? Ook hier hebben wij geschikte werkkleding of werkschoenen voor.

Bedrijfslogo op kleding

Nieuwe bedrijfskleding gekocht? Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van je logo. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. logo vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden. Wij kunnen bedrijfslogo`s zowel drukken via transfer als borduren.

Een aantal producten

Ducotex Werkkleding & bedrijfskleding

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*