Oops...
Slider with alias herock home 1 not found.

ONZE WERKKLEDING

Ducotex favicon

Veiligheid, comfort en passend bij je werk.

Wat je beroep ook is, of welke branche je ook in werkt. je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ducotex is jouw partner voor werkkleding. Wij verkopen een groot aantal bekende merken werkkleding die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitgebreide kleuren range. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en manier van verwerking.

Het dragen van werkkleding bij bedrijven wordt steeds belangrijker. werkkleding is een groot onderdeel van de veiligheid en bescherming van je personeel. Het is daarom ook belangrijk de juiste kleding voor je werk te kopen, zo krijg je een optimale bescherming en kun je risico beperken of zelf voorkomen.

Werkkleding is ook voor een uniforme en professionele uitstraling van je bedrijf. Je laat je klanten zien dat je nadenkt over de veiligheid van je personeel en hoe je hun prettig kunt laten functioneren. Alle mensen in dezelfde uniforme werkkleding zorgt ook voor een gelijkheid op de werkvloer. Er is een eenheid door een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen, ook dit komt de klant ten goede.

Je personeel heeft daarnaast geen kosten om aparte werkkleding te kopen en hoeven zich daar ook geen zorgen over te maken. Als werkgever voorkom je ook dat je personeel oude kleding gaat gebruiken om naar hun werk te komen, dit komt de uitstraling en veiligheid niet ten goede.

Kortom werkkleding zorgt voor de loyaliteit van je personeel en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf.

Werk- bedrijfskleding voorzien van logo

Werkkleding voorzien van logo herkenbaarheid vergroot de uniforme uitstraling. Naast de prettige uitstraling is het ook reclame voor uw bedrijf. Op de grotere projecten zien andere werklui direct van welk bedrijf je bent en wat je op het project aan het doen bent. Er zijn verschillende manieren om kleding van logo bedrukking te voorzien. Bijna alle soorten kleding zijn te voorzien van logo`s op diverse plaatsen. Belangrijk is dat het logo duidelijk, groot genoeg en op de juiste plaats komt. Het is voor Ducotex vanzelfsprekend dat de kwaliteit van de logo hoogwaardig zijn, anders is het reclame effect snel verdwenen.

Werk- en bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar mits je aan een aantal voorwaarden voldoet van de belastingdienst.

Planam_Canvas320_Werkkleding2_Ducotex

Naast werk- en veiligheidskleding voor uiteenlopende sectoren, kun je bij Ducotex ook terecht voor werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van alle gerenommeerde merken. Naast veiligheid vinden wij bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van oog- en gelaatbescherming, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Maar ook brandvertragende, reflecterende kleding. Aan welke normering je ook dient te voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je merk met bedrukte bedrijfskleding van Ducotex. Wij adviseren graag over de juiste maat, pasvorm of over wat jouw branchegenoten dragen. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar mensen met jouw beroep op moeten letten bij het aanschaffen van werkkleding

Wil je onze catalogus ontvangen?

Ducotex_kaft_catalogus_2020

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*