Ducotex_textiel_bedrukking_Transfer

MEER OVER BEDRUKKEN KLEDING

Ducotex favicon

Jouw boodschap op textiel bedrukt

Wat je beroep ook is, of welke branche je ook in werkt. je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ducotex is jouw partner voor bedrukken textiel op werkkleding en promotieartikelen. Wij verkopen een groot aantal bekende merken werkkleding die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitgebreide kleuren range. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en manier van verwerking.

Werkkleding of promotiekleding is voor een uniforme en professionele uitstraling van je bedrijf tijdens werkzaamheden of een evenement. Je laat je klanten zien wie je bent en wat je doet. Er is een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen.

Kortom werk- en promotiekleding voorzien van borduur logo zorgt voor de loyaliteit van je personeel en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf.

Waarom borduren?

Als je textiel voorziet van borduring dan geeft dit een exclusievere uitstraling. Naast een mooi duidelijk logo is het veel duurzaamer, het gaat dus langer mee wat ideaal is voor kleding die je vaker aandoet of regelmatig moet worden gewassen. Bijna iedere soort textiel is geschikt voor borduren wat als voordeel heeft dat je op alle producten hetzelfde logo kunt plaatsen. Bij borduring zijn geen minimale hoeveelheden van toepassing, je kan dus bij kleinere aantallen alle logo op borduren.

Indien u bedrijfsmatig de kosten van kleding en logo`s wilt opvoeren in uw boekhouding? heeft de belastingdienst een aantal regels gemaakt.
Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer het kledingstuk is voorzien van een of meer duidelijk zichtbare – aan (de bedrijfsorganisatie van) de werkgever gebonden – beeldkenmerken (bijvoorbeeld bedrijfstekst of logo) met een oppervlakte van ten minste 70 cm². Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon.

Kleding_borduren_ducotex_oisterwijk

Naast Borduren van kleding en accessoires voor uiteenlopende sectoren, kun je bij Ducotex ook terecht voor Logo transfer of kleding, schoenen en promotionele accessoires. Naast reclame vinden wij uitstraling en bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van werkkleding en schoenen, promotiekleding en accessoires. Aan welke verwachting wij ook moeten voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je merk met borduring op kleding van Ducotex. Wij adviseren graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken, aanpassen of opzetten van je logo, merk. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar we op moeten letten bij het borduren van kleding en accessoires voor werk en reclame doeleinden.

Wil je onze catalogus ontvangen?

kaft catalogus ducotex

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*