giasco werkschoenen ducotex nl Giasco logo werkschoenen

Giasco - Veiligheidsschoenen

Ducotex favicon

Quality, best design & comfort

aruba 2

MEER OVER..

Giasco is een producent van een zeer divers assortiment veiligheidsschoenen, van ontwikkeling en produceren van alle modellen worden de werkschoenen in de nationale en internationale markt verkocht. Het merk “GIASCO” is gecertificeerd en biedt producten  voor de bescherming en het welzijn van de voeten.

Het doel is om voorloper te zijn op het gebied van technologie en comfort, waardoor we gebruiker volledige bescherming heeft tegen alle gevaren die aanwezig zijn in de verschillende werksituaties, waardoor volledige veiligheid wordt gegarandeerd.

Ze besteden aandacht aan ethiek, design, technologie en innovatie; ze werken actief om de volledige tevredenheid van klanten te garanderen. Juist de kwaliteit van het aangeboden producten, de extreme aandacht voor zorg en  efficiëntie samen met een snelle levertijd.

Ducotex is jouw partner voor het assortiment van Giasco werkschoenen in Nederland! Wij leveren een uitgebreide collectie.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

PRODUCTEN

Folder Giasco
Folder_giasco 2
Folder Giasco
Planam werkkleding

BIJPASSENDE WERKKLEDING NODIG?

Werkkleding is meer dan een broek of jas met een bepaalde stof en verstevigde elementen die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden passende werkkleding kunt kopen. Werknemers dragen meer uren hun werkkleding dan gewone kleding! Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkkleding in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste bedrijfskleding voor medewerkers te bepalen.

ALLE MERKEN

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*