Transfers logo

Transfers met hoge kwaliteit op werk- promotieproducten!

Wat je beroep ook is, of welke branche je ook in werkt. je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ducotex is jouw partner voor Transfers logo op werkkleding en promotiekleding. Wij verkopen een groot aantal bekende merken werkkleding die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitgebreide kleuren range. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en manier van verwerking.

Werkkleding of promotiekleding is voor een uniforme en professionele uitstraling van je bedrijf tijdens werkzaamheden of een evenement. Je laat je klanten zien wie je bent en wat je doet. Er is een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen.

Kortom werk- en promotiekleding voorzien van transfer logo zorgt voor de loyaliteit van je personeel en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf.

Waarom transfer logo?

Als je textiel voorziet van transfer logo geeft dit een mooie uitstraling. Naast een mooi duidelijk logo is het eenvoudig om dit logo in iedere gewenst formaat, locatie en kleuren snel aan te brengen. Niet iedere soort textiel is geschikt voor transfer van logo`s. Bij transfers zijn minimale hoeveelheden van toepassing, Het is dus verstandig om grotere aantallen te voorzien of een voorraad te kopen van je logo om prijzen te verlagen.

Indien u bedrijfsmatig de kosten van kleding en logo`s wilt opvoeren in je boekhouding? Heeft de belastingdienst een aantal regels gemaakt.
Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer het kledingstuk is voorzien van een of meer duidelijk zichtbare – aan (de bedrijfsorganisatie van) de werkgever gebonden – beeldkenmerken (bijvoorbeeld bedrijfstekst of logo) met een oppervlakte van ten minste 70 cm². Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon.

Naast transfer op kleding en accessoires voor uiteenlopende sectoren, kun je bij Ducotex ook terecht voor logo borduren op kleding, schoenen en promotionele accessoires. Naast reclame vinden wij uitstraling en bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van werkkleding en schoenen, promotiekleding en accessoires. Aan welke verwachting wij ook moeten voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je merk met logo trasfer op kleding van Ducotex. Wij adviseren graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken, aanpassen of opzetten van je logo of merk. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar we op moeten letten bij het trasfer van logo op kleding en accessoires voor werk en reclame doeleinden.

Kleding bedrukken_Borduring ducotex
Ducotex_Bedrukken_Leveren
Ducotex_logo_transfer_bedrukken

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat PBM producten voldoen aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in verschillende branches. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bent u op de hoogte?

De arbo, verzekeraars stellen voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen PBM leveren. Ook bieden wij een assortiment in veiligheid werkkleding aan. Wilt u graag uw medewerkers informeren over de gevaren en oplossingen? Wij komen graag met onze leverancier bij u langs.

Veiligheidssignalering

Veiligheidssignalering wordt gebruikt om werknemers te wijzen op mogelijk aanwezige risico’s voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek. Daarbij moet de signalering de aandacht trekken van de werknemer. De signalering moet eenduidig zijn, zodat ook bezoekers, schoonmaakpersoneel en hulpverleners van de risico’s op de hoogte zijn. Meer informatie over PBM?

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*