PBM veiligheidsproducten

PBM Veiligheidsproducten bestaan uit een breed assortiment middelen om werknemers te beschermen. PBM worden gebruikt om het hele lichaam of specifieke delen van het lichaam te beschermen. De werkgever stelt de PBM producten beschikbaar, de werknemer is verplicht ze te gebruiken. PBM worden slechts gebruikt voor de beoogde doeleinden. Daarbij moet de gebruiksaanwijzing worden gevolgd. Ze worden goed onderhouden, tijdig gerepareerd of vervangen en zindelijk gehouden om de veiligheid en werking te behouden. PBM zijn voorzien van een CE-markering en een begrijpelijke gebruiksaanwijzing. In sommige situaties kan een hogere normering van toepassing zijn.

Voor iedere branche

Of je nu alleen of met een groep medewerkers bent, de veiligheid moet serieus worden genomen. Beschermende PBM middelen zijn de basisuitrusting waaraan ieder bedrijf aan moet voldoen. Omdat de gevaren niet voor iedereen gelijk zijn is het verstandig om per branche of werkzaamheden te kijken naar een juiste invulling. Naast PBM heeft Ducotex ook een groot assortiment aan werkkleding, werkschoenen en promotionele kleding. Ons assortiment bevat onder andere: veiligheidskleding, werkbroeken, overall, werkschoenen en laarzen. Heb je moeite met de aankoop van de juiste PBM producten? Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers.

Ducotex_veiligheid_PBM
Ducotex_veiligheid_PBM
Hoofdbescherming_Ducotex
handschoenen_ducotex

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat PBM producten voldoen aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in verschillende branches. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bent u op de hoogte?

De arbo, verzekeraars stellen voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen PBM leveren. Ook bieden wij een assortiment in veiligheid werkkleding aan. Wilt u graag uw medewerkers informeren over de gevaren en oplossingen? Wij komen graag met onze leverancier bij u langs.

Veiligheidssignalering

Veiligheidssignalering wordt gebruikt om werknemers te wijzen op mogelijk aanwezige risico’s voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek. Daarbij moet de signalering de aandacht trekken van de werknemer. De signalering moet eenduidig zijn, zodat ook bezoekers, schoonmaakpersoneel en hulpverleners van de risico’s op de hoogte zijn. Meer informatie over PBM?

Aantal PBM veiligheidsproducten

Ducotex persoonlijk bescherming

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*