ducotex banner lma workwear

LMA bedrijfskleding

Ducotex favicon

Zichtbaar anders, betaalbaar en kwaliteit

ducotex lma workwear
etabli lincoln

MEER OVER..

LMA is een franse producent van comfortabele, sterke en praktische werkkleding voor werkzaamheden op het gebied van bouw en alle aanverwante branches inclusief installatiewerkzaamheden, groenvoorziening en logistiek. Naast deze industriele kleding is er een assortiment voor de horeca beschikbaar.

De kleding (van T-shirt tot jas en van korte broek tot tuinbroek) is verkrijgbaar in verschillende onderscheidende kleuren combinaties, dus ook in de bedrijfskleuren van uw onderneming! Alle kleding stukken zijn als complete set te combineren vrijwel alle maten direct leverbaar.

LMA ofwel Lebeurre SAS is een Frans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de creatie van professionele kleding. De knowhow van het bedrijf wordt al 7 generaties lang in stand gehouden. Zo ontwerpt LEBEURRE SAS sinds 1880 werk-, jacht- en vrijetijdskleding onder het merk LMA. De professionele kleding van LMA wordt in Frankrijk ontworpen door het ontwerpbureau in Querrieu, aan de Somme.

LMA luistert altijd naar zijn klanten en ontwikkelt items die tot in het kleinste detail zijn doordacht met nauwgezette ontwerpen die zijn aangepast aan elk type bedrijf.

LMA levert over de geheel europa aan voornamelijk tuincentra, agrarische handelsondernemingen en distributeurs van PBM en in winkels met meerdere merken, voor meer outdoor- en consumentenartikelen.

In Nederland en regio Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch is Ducotex leverancier en partner voor bedrukking van LMA werkkleding.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

CATALOGUS

lma ducotex catalogus 2022
VM schoenen waterproof

BIJPASSENDE SCHOENEN NODIG?

Werkschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste werkschoen voor medewerkers te bepalen er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

ALLE MERKEN

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*