VM SCHOENEN__DUCOTEX logo_VM_Schoenen

ONZE WERKSCHOENEN

Ducotex favicon

Veiligheid, comfort en passend aan je voeten!

Wat je beroep ook is, of welke branche je ook in werkt. je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ducotex is jouw partner voor werkschoenen. Wij verkopen een groot aantal bekende merken werkschoenen die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitstraling. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en pasvormen.

Het dragen van werkschoenen is zeer belangrijk binnen ondernemingen. Werkschoenen is een groot onderdeel van veiligheid en bescherming van je personeel. Het is daarom ook belangrijk de juiste schoenen voor werk en branche te kopen, zo krijg je een optimale bescherming en kun je risico beperken of zelfs voorkomen.

Werkschoenen is ook voor een professionele uitstraling van bedrijf. Je laat klanten zien dat je nadenkt over de veiligheid van personeel en hoe je hun goed kunt laten functioneren. Alle personeel in werkschoenen zorgt ook voor een gelijkheid op de werkvloer. Er is een eenheid door een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen, ook dit komt de klant ten goede.

Werkschoenen zijn al lang niet meer de zwarte, lomp saaie schoenen. Ontwerpers laten zich hedendaags inspireren door moderne sneakers en gebruiken duurzame alternatieve materialen. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat werkschoenen ook veel breder inzetbaar zijn dan alleen voor het zware werk in extreem zware omstandigheden. Voor werknemers waar veiligheid belangrijk is, maar niet in extreme omstandigheden werken zijn comfortabele en mooie werkschoenen nu in groot assortiment beschikbaar.

Personeel heeft daarnaast geen kosten om zelf werkschoenen te kopen en hoeven zich daar ook geen zorgen over te maken. Als werkgever voorkom je ook dat je personeel oude schoenen gaat gebruiken om naar hun werk te komen, dit komt de uitstraling en veiligheid niet ten goede.

Kortom werkschoenen zorgen voor de loyaliteit van personeel en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf.

Naast werkschoenen voor uiteenlopende sectoren, kun je bij Ducotex ook terecht voor werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van alle gerenommeerde merken. Naast veiligheid vinden wij bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van oog- en gelaatbescherming, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Maar ook brandvertragende, reflecterende kleding. Aan welke normering je ook dient te voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je bedrijf met bedrukte bedrijfskleding van Ducotex. Wij adviseren graag over de juiste maat, pasvorm of over wat jouw branchegenoten dragen. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar mensen met jouw beroep op moeten letten bij het aanschaffen van werkkleding, werkschoenen en PBM producten.

Wil je onze catalogus ontvangen?

Ducotex_kaft_catalogus_2020

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*