Oops...
Slider with alias Planam stretchline not found.

Wij zorgen voor passende werkschoenen !

Ducotex favicon

duurzaam, persoonlijk, adviserend en ontzorgend

showroom ducotex oisterwijk

OPVALLEND ANDERS!

Ducotex is leverancier van bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke bescherming. Ons assortiment is allesomvattend. Bedrijfskleding is namelijk zoveel meer dan kleding die je tijdens het werk draagt. Bedrijfskleding straalt een bedrijfscultuur uit, vergroot de herkenbaarheid van je bedrijf en versterkt het groepsgevoel onder collega’s. Ducotex is meer dan een leverancier, wij zijn adviseur, partner en vooral ontzorgend. Bij Ducotex staat ondersteuning centraal en is het advies onderscheidend. Van persoonsgebonden levering op locatie tot een online kledingbeheersysteem (KMS) dat 24/7 is te raadplegen. Onze collectie biedt tal van oplossingen en mogelijkheden voor alle branches. Vanuit de showroom of op locatie staan Ducotex adviseurs voor je klaar!

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

MAAK INDRUK

Iedere onderneming heeft een eigen unieke identiteit. Er wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling van de huisstijl en bijpassende marketing. Dit alles om herkenbaar voor klanten te zijn en een indruk te laten zien met wat voor bedrijf ze te maken hebben en of ze gaan samenwerken. Wil je ook dat klanten kunnen zien waar jouw onderneming en medewerkers voor staan?

Door aandacht te geven aan bedrijfskleding van medewerkers op de werkvloer of externe locaties presenteer je de onderneming via vele ambassadeurs. Een verzorgde eerste indruk laat een onvergetelijke herinnering achter.

Naast de juiste uitstraling zorgt bedrijfskleding ook voor veiligheid en uniformiteit in de organisatie voor alle medewerkers. Ducotex heeft voor iedere branche, functie en persoonlijke wens de perfecte outfit.

Premier business clothing
VM schoenen waterproof

WIE DE WERKSCHOEN PAST TREK HEM AAN..

Veiligheidsschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende sportieve schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en werknemer de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede manier om werkschoen voor medewerkers te bepalen, er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

workwear_ducotex Ook wanneer het werk gruwelijk is!

ONZE MERKEN

Een onderscheidend palet aan merken bieden wij onze klanten. Vaak staan onze merken goed in verhouding als het gaat om aanbod, levering en prijsstelling. Onze merken bevinden zicht in het midden en hogere segment met enkele uitzonderingen in het lagere segment met als verplichting dat de kwaliteit goed moet zijn. Een enorm aanbod werkkleding, werkschoenen of persoonlijke bescherming in de meest bijzondere kleurcombinaties zorgen voor een bijzondere collectie. In onze showroom zijn de collecties zoals hier weergeven te zien.

Naast genoemde merken bieden wij aanvullende producten aan via onze webshop. Bekijk Ducotex.shop om onze totale merken of producten aanbod te bekijken.

fhb - werkkleding
Herock werkkleding logo
ducotex - kubler workwear
lma workwear workwear
Planam logo
Ducotex santino
printer - active wear
j.harvest & frost - ducotex
James&Nicholson Ducotex
Ducotex_russell
premier horeca kleding ducotexzw
pezzol logo ducotex
logo v12 - werkschoenen - nederland
Giasco Workshoes
Ducotex_Vmschoenen
Monitor_logo
Delta Plus safety
fhb - werkkleding
Herock werkkleding logo
ducotex - kubler workwear
lma workwear workwear
Planam logo
Delta Plus safety
Ducotex santino
printer - active wear
j.harvest & frost - ducotex
James&Nicholson Ducotex
Ducotex_russell
premier horeca kleding ducotexzw
pezzol logo ducotex
logo v12 - werkschoenen - nederland
Ducotex_Vmschoenen
Giasco Workshoes
Monitor_logo

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....
ducotex kms inloggen werkkleding

ZELF BEHEREN EN BESTELLEN

Klanten van Ducotex hebben een geheel eigen bestel omgeving (KMS). Deze omgeving is ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen met gewenste producten, iedereen kan snel en foutloos bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en rapportages staan in de online bestelomgeving tot beschikking voor werknemers of leidinggevende. Overzicht, altijd en overal. Wil je meer van ons kleding- managementsysteem weten? Wij leggen je graag alle mogelijkheden uit tijdens een demonstratie.

BEDRUKKING

Ducotex heeft een eigen atelier voor de bedrukking en borduring van alle soorten textiel. Wij begeleiden klanten bij het ontwerp van hun logo, positionering en bepalen van de beste kleuren combinaties. Voor klanten hebben we een duidelijke werkwijze met een 100% tevreden resulaat. Het maakt Ducotex niet uit waar wij u logo of tekst mogen plaatsen, T-shirt, polo`s, softshell jassen of sweaters het is allemaal mogelijk. Het is in sommige gevallen zelf mogelijk om uw werkbroek te voorzien van een tekst of logo! Laat je bedrijf dus opvallen en maak reclame met bedrukte bedrijfskleding.

textiel bedrukken1

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van werkkleding, schoenen of persoonlijke bescherming? Die heb je gevonden!. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier mogen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie klaar staan.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*