fhb nieuwe werkkleding - Oisterwijk- banner fhb werkkleding

FHB werkkleding

Ducotex favicon

10 kleuren, betaalbaar en kwaliteit

image arbeit 1012 96 dpi rgb

Meer over...

FHB heeft comfortabele, sterke en praktische werkkleding voor werkzaamheden op het gebied van bouw en alle aanverwante branches inclusief installatiewerkzaamheden, groenvoorziening en logistiek.

De kleding (van T-shirt tot jas en van korte broek tot tuinbroek) is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, dus ook in de bedrijfskleuren van uw onderneming! Alle kledingstukken zijn met elkaar te combineren en in vrijwel alle maten direct leverbaar.

FHB Genoemd naar de oprichter Fritz Höhne Bielefeld is vanuit oorsprong 1947 producent van gildekleding. In 1970 verhuisde het bedrijf en had het meer dan 80 werknemers in eigen fabriek. Tegenwoordige is er ook productie in omliggende landen en heeft naast gilde kleding de workwear een groot marktaandel. Mede door de grote beschikbaarheid en veelzijdigheid van de collectie heeft FBH een groot marktaandeel gekregen in Europa. Kortom zeer betrouwbaar, prettige pasform en duitse kwaleit werkkleding.

In de regio Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch is Ducotex uw leverancier en partner voor bedrukking van FPH werkkleding.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

Catalogus

fhb werkkleding catalogus.pdf
Pezzol Condor S1P

Bijpassende werkschoenen nodig?

Werkschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste werkschoen voor medewerkers te bepalen er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

Alle merken

Slide fhb - werkkleding premier horeca kleding ducotexzw Herock werkkleding logo Sunwill bedrijfskleding James&Nicholson Ducotex crimson&stars logoz w pezzol logo ducotex Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen lma workwear workwear Delta Plus safety Ducotex_russell Chaud Devant Ducotex logo v12 - werkschoenen - nederland printer - active wear j.harvest & frost - ducotex portwest

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

Je bent welkom voor meer informatie..

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*