delta plus pbm ducotex logo_delta_plus

MEER OVER PERSOONLIJKE BESCHERMING

Ducotex favicon

Always safety first, high quality

Welke werkzaamheden je ook moet uitvoeren, of welke branche je ook in werkt. Je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ducotex is jouw partner voor PBM veiligheid producten. Wij verkopen een groot aantal bekende merken persoonlijke beschermingsmiddelen die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en lange levensduur. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en manier van veiligheid of bescherming

Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werkzaamheden wordt steeds belangrijker. Dragen van PBM zorgen voor een groot deel voor de veiligheid en bescherming van je personeel. Het is daarom ook belangrijk de juiste beschermende kleding voor je werk te kopen, zo krijg je een optimale bescherming en kun je risico en ongelukken beperken of zelfs voorkomen.

PBM veiligheid is ook voor een uniforme en professionele uitstraling van je bedrijf. Je laat je klanten zien dat je nadenkt over de veiligheid van je personeel en hoe je hun prettig kunt laten functioneren. Het aanbieden van PBM zorgt ook voor een gelijkheid op de werkvloer. Er is een eenheid door een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen, ook dit komt de klant ten goede.

Je personeel heeft daarnaast geen over de veiligheid of eventueel zorgen over de gevolgen indien juiste toegepast.

Kortom persoonlijke bescherming middelen zorgen voor de veiligheid van je personeel en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf.

PBM voorzien van logo

In sommige gevallen is het mogelijk PBM veiligheid producten te voorzien van logo herkenbaarheid. Dit vergroot de uniforme uitstraling. Naast de prettige uitstraling is het ook reclame voor uw bedrijf. Op de grotere projecten zien andere werklui direct van welk bedrijf je bent en wat je op het project aan het doen bent. Er zijn verschillende manieren om PBM van logo bedrukking te voorzien. Belangrijk is dat het logo duidelijk, groot genoeg en op de juiste plaats komt. Het is voor Ducotex vanzelfsprekend dat de kwaliteit van de logo hoogwaardig zijn, anders is het reclame effect snel verdwenen.

PBM Veiliheid_ducotex

Naast Persoonlijke bescherming producten voor uiteenlopende sectoren, kun je bij Ducotex ook terecht voor werkschoenen en werkkleding van alle gerenommeerde merken. Naast veiligheid vinden wij bewegingsvrijheid ook heel belangrijk. Wij garanderen dan ook een hoog draagcomfort, betere zichtbaarheid én slijtvaste materialen. In ons assortiment vind je ruim aanbod van oog- en gelaatbescherming, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Maar ook brandvertragende, reflecterende kleding. Aan welke normering je ook dient te voldoen, je vindt het bij Ducotex.

Onderscheid je bedrijf en versterk je bedrijf met bedrukte PBM van Ducotex. Wij adviseren graag over de juiste maat, pasvorm of over wat jouw branchegenoten dragen. Heb je grote aantallen nodig, maar wens je eerst persoonlijk advies? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor je in onze showroom. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten exact waar mensen met jouw beroep op moeten letten bij het aanschaffen van PBM, werkschoenen, of werkkleding.

Wil je onze catalogus ontvangen?

Ducotex_kaft_catalogus_2020

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

banner5-1 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze > om je te ontzorgen....

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Veldweg 10
5061 KJ OISTERWIJK

instagram_Ducotex linkedin_Ducotex embleem duurzaamlogo Openingstijden +31 (0)13 - 202 1997 DUCOTEX CONTACT AFSPRAAK +31 (0)13 - 202 1997 mail_outline mail_outline In showroom of op locatie In showroom of op locatie contact@ducotex.nl
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*