Werkkleding voor voedingsmiddelen

Werkkleding in voedingsmiddelen industrie is belangrijk om goed te kunnen functioneren en gezag uit te stralen. Wil je de medewerkers beschermen tegen risico’s? Kleding die hygiene schoon en bescherming geven? Dan zijn de kleding een belangrijkste investering. Met de kleding van Ducotex ben je verzekerd van optimale bescherming bij risicovolle omstandigheden. Wij leveren beschermende kleding van verschillende merken, voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen indien nodig. Ons assortiment bevat onder andere: overalls, werkbroeken, softshells, truien, polo`s, overhemden.

Uniforme en hygiene kleding

Op de werkvloer is het altijd prettig als werknemers een uniforme uitstraling hebben. Ook op de werkvloer van de voedingsmiddelen industrie is dit heel belangrijk. Buiten de uniforme uitstraling is een goede hygiene, schone en goed wasbare kleding ontzettend belangrijk. Ducotex Helpt bedrijven graag met het zoeken naar passende kleding voor hun onderneming. Naast de kleding hebben wij ook bijpassende schoenen voor de voedselmiddelen industrie.

Planam_Food_bedrijfskleding_horeca_Ducotex
Ducotex voedselmiddelen
Ducotex voedselmiddelen chocolade
Ducotex_fabriek

Veiligheid en normering

Werkkleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen werkkleding leveren. Ook bieden wij een assortiment in multinorm werkkleding aan. Moet kleding brandvertragend of bescherming geven tegen chemicaliën? Ook hier hebben wij geschikte werkkleding of werkschoenen voor.

De beste merken

Natuurlijk wil je dat werknemers zich prettig kunnen bewegen om hun werk goed uit te voeren. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle eisen binnen je werkomgeving. Onze producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in de groenvoorziening en natuurbeheer. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bedrijfslogo op kleding

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van je logo. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. logo vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden. Wij kunnen bedrijfslogo`s zowel drukken via transfer als borduren.

Meer over collectie

Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*