Nieuwe website

Na een goede voorbereiding is in juni 2019 door Protense begonnen met de ontwikkeling van de website Ducotex.nl. Doordat de werkwijze, producten en uitstraling van Ducotex veranderde is er eind 2020 besloten een 2e update versie te maken van onze website. De opdracht was om een website te maken die anders is dan anderen, veel ruimte voor afbeeldingen en snel leidend naar alle nodige informatie. De website, webshop en sub-sites moesten met elkaar gelinkt worden. Voor de website staat in 2021 nog een foto reportage gepland om zo nog actuele foto`s aan de website toe te voegen.  Komende jaren zal de informatie op onze website verder worden uitgebreid en bouwen wij verder aan onze sociale media en videoreclame.

Online techniek

Tijdens de bouw van de website en shop is gebruik gemaakt van basis CMS waar omheen de gehele site en shop is gebouwd. Het grote voordeel van deze ontwikkelingen is dat het updates en verder ontwikkelen zonder enige problemen de komende jaren kan worden voortgezet. Naast dat het systeem professioneel en stabiel is werkt het voor ons als Ducotex ook heel simpen en gebruiksvriendelijk. Mocht u toch iets aan onze website opgevallen zijn, laat dan vooral aan ons weten via het contactformulier op de website.

Ducotex-bericht-nieuwe-website
Ducotex_Producten
Ducotex_informatiepagina
Ducotex_contactpagina

Dit is Ducotex

Goed assortiment

Onze assortiment is goed. Wij hebben een diversiteit aan werkkleding, werkschoenen, PBM en promotionele producten. Alle producten zijn geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit, prijs en diversiteit. Producten kunnen worden bekeken in onze showroom. Doorgaans zijn alle producten binnen enkele dagen leverbaar.

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij jouw werkzaamheden of branche. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Textiel bedrukken

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van jouw huisstijl. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden.

Producten bestellen

Onze producten zijn via de webshop of in de showroom te bestellen. Het is niet mogelijk om direct kleding te voorzien van uw logo, uiteraard gaan wij dit wel voor je regelen. We nemen daar gewoon contact voor op indien je dit aangeeft. Heeft u iets op de webshop of showroom besteld, en blijkt dit niet in orde? Je mag dit altijd gratis terug brengen in onze showroom, natuurlijk kan je dit ook terug sturen. Dit is helaas niet altijd gratis. De kleding of schoenen toch liever eerst passen, ook geen probleem. Je bent altijd welkom in onze showroom, een afspraak maken is niet nodig.

Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*