Werkkleding voor Promotiekleding

Wat je beroep ook is, welke branche je ook in werkt. Je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen op werk en evenementen. Ducotex is jouw partner voor Promotiekleding. Wij verkopen een groot aantal bekende merken promotiekleding die bekend staan om kwaliteit, prettige pasvorm en uitgebreide kleuren range. Ieder merk kenmerkt zicht door hun duurzaam materiaalgebruik, materiaal keuze en manier van verwerking.

Het dragen en pasvorm van promotiekleding wordt steeds belangrijker. promotiekleding is een groot onderdeel van de uitstraling en boodschap die je wil overbrengen via je personeel aan klanten. Het is daarom ook belangrijk de juiste kleding te kopen, zo krijg je een optimale uitstraling en kun je reclame maken zonder zorgen.

Promotiekleding is ook voor een uniforme en professionele uitstraling. Je laat zien dat je nadenkt over je organisatie en mensen die voor je werken of zich vrijwillig inzetten. Het prettig laten functioneren en gevoel geven onderdeel uit te maken van de organisatie is heel belangrijk. Alle mensen in dezelfde uniforme promotiekleding zorgen voor een gelijkheid op de werkvloer. Er is een eenheid door een uniforme uitstraling. Iedereen is gelijk, er is een groepsverband en dat uit zich in positieve uitwerking van de doelstellingen, ook dit komt ten goede voor de organisatie.

Kortom promotiekleding zorgt voor de loyaliteit van je medewerkers of vrijwilligers en draagt bij aan het succes en groei van je bedrijf of evenement.

Bedrukken textiel

Promotiekleding voorzien van logo herkenbaarheid vergroot de uniforme uitstraling en reclame effect. Naast de prettige uitstraling is het ook reclame voor uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren om promotiekleding van logo bedrukking te voorzien. Borduren en transfer bedrukken komt het meeste voor. Bij grotere aantal is het verstandig zeefdruk toe te passen. Bijna alle soorten kleding zijn te voorzien van logo`s op diverse plaatsen. Belangrijk is dat het logo duidelijk, groot genoeg en op de juiste plaats komt. Het is voor Ducotex vanzelfsprekend dat de kwaliteit van de logo hoogwaardig zijn, anders is het reclame effect snel verdwenen.

Promotiekleding ducotex t shirt en polo
Russell_Ducotex_leverancier
Promotiekleding ducotex3
Promotiekleding ducotex kinderen

Veiligheid en normering

Werkkleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Ducotex kan voor alle risicoklassen en EN normeringen werkkleding leveren. Ook bieden wij een assortiment in multinorm werkkleding aan. Moet kleding brandvertragend of bescherming geven tegen chemicaliën? Ook hier hebben wij geschikte werkkleding of werkschoenen voor.

De beste merken

Natuurlijk wil je dat werknemers zich prettig kunnen bewegen om hun werk goed uit te voeren. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle eisen binnen je werkomgeving. Onze producten sluiten aan bij uw werkzaamheden in de groenvoorziening en natuurbeheer. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Bedrijfslogo op kleding

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van je logo. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. logo vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden. Wij kunnen bedrijfslogo`s zowel drukken via transfer als borduren.

Meer over collectie

Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*