FHB Workwear in onze collectie

Vanaf 1 januari 2022 heeft ducotex haar collectie uitgebreid met een aantal nieuwe merken. FHB workwear is een van deze nieuwe merken werkkleding. FHB staat voor Duitse degelijkheid. De keuze van alle stoffen is bijzonder goede geslaagd en gecombineerd. De basis collectie werkkleding is uitgerust in een 10 kleuren pallet en kan worden aangevult met een extra kledingstukken in zwart, grijs of marine. De FHB werkkleding is geschikt voor alle professionele dragen maar in het bijzonder voor bedrijven met meerdere dragers. Als je opzoek bent naar bedrijfskleding met een bijzondere kleurstelling dan ga je zeker bij FHB slagen.

FHB en Elastaan?

De nieuwe collectie van FHB is ook gemaakt met elastaan delen, verwerkt in kleding op de plaatsen waar de meeste beweging zit. De elastaan zorgt ervoor dat de kleding stretch heeft, goede pasvorm en super comfortabel zit. De stretch is zeer sterk en maakt veel werkkleding af. Alle werkkleding is te bestellen in alle gangbare maten. Werkbroeken kunnen zelf in een lengte maat worden besteld. Speciaal voor dames is een bijpassende kledinglijn zodat ook hier in de bedrijven een uniform geheel voor kan worden aangeboden.

fhb nieuwe werkkleding - Oisterwijk
lo 9917
fhb showroom oisterwijk ducotex
FBH schilderskleding ducotex

Dit is Ducotex

Goed assortiment

Onze assortiment is goed. Wij hebben een diversiteit aan werkkleding, werkschoenen, PBM en promotionele producten. Alle producten zijn geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit, prijs en diversiteit. Producten kunnen worden bekeken in onze showroom. Doorgaans zijn alle producten binnen enkele dagen leverbaar.

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij jouw werkzaamheden of branche. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Textiel bedrukken

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van jouw huisstijl. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden.

Producten bestellen

FHB is te bestellen en te passen in onze showroom. Het is niet mogelijk om direct kleding te voorzien van uw logo, uiteraard gaan wij dit wel voor je regelen. Heb je iets op de webshop of in de showroom besteld, en blijkt dit niet in orde? Je mag dit altijd gratis terug brengen in onze showroom, natuurlijk kan je dit ook terug sturen. Dit is helaas niet altijd gratis. De kleding of schoenen toch liever eerst passen, ook geen probleem. Je bent altijd welkom in onze showroom, een afspraak maken is niet nodig.

Contact
close slider
Contact formulier
AVG / GDPR*