OPVALLEND ANDERS MET BEDRIJFSKLEDING VAN DUCOTEX

OPVALLEND ANDERE BEDRIJFSKLEDING ÉN WERKWIJZE: DUCOTEX

 

Bedrijfskleding moet goed zitten, waar nodig beschermen, de professionaliteit van je bedrijf onderstrepen en bijdragen aan de zichtbaarheid ervan. Bij het samenstellen van een set veilige en goede werkkleding komt meer kijken dan je denkt. Natuurlijk hebben wij de kennis én collecties in huis om medewerkers in allerlei branches te voorzien van kwalitatieve kleding en schoenen. Maar onze kracht zit in onze opvallend andere werkwijze.

 

Méér dan een leverancier van bedrijfskleding

Ontzorgen van onze klant staat bij ons voorop. Hoe we dat doen? We gaan met je in gesprek, inventariseren en vragen dóór. Daarna adviseren we een collectie die past bij je bedrijf en je wensen. Maar we organiseren ook passessies voor je team, leveren de persoonsgebonden de kleding op locatie en zorgen voor het bedrukken van de kleding. Tegen een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Lees meer over de vier stappen van onze werkwijze.

 

Branchespecifieke wensen en eisen

Uitgangspunt bij onze collecties is een lange levensduur en duurzaamheid. Maar daarnaast heeft elke branche specifieke eisen voor werkkleding en (veiligheids)schoenen. Bekijk hier de richtlijnen en klassen voor veiligheidsschoenen. Niet alleen draagcomfort is belangrijk, er kunnen ook wettelijke eisen zijn waaraan moet worden voldaan. Wij weten welke en we hebben onze collecties daarop uitgezocht.

herock workwear ducotex dealer nederland

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Heb je voor je bedrijf persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig? Ook daarover adviseren we je. Met PBM laat je je team en klanten zien dat je veiligheid serieus neemt. En door deze middelen te voorzien van je logo en/of bedrijfskleuren dragen ze bij aan een uniforme en professionele uitstraling van je bedrijf.

 

Online kledingbeheersysteem

Kleding bestellen een gedoe? Niet met ons online kledingbeheersysteem (KMS). In een speciaal voor jouw bedrijf ingericht systeem kun je 24/7 items bestellen. Snel en gemakkelijk. Met overzicht en inzicht voor je team en de kledingverantwoordelijke binnen je bedrijf.

 

Showroom in Oisterwijk

Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuw pand aan de Veldweg in Oisterwijk. Hier hebben we een mooie grote showroom met onze collecties en een ruime pasgelegenheid. Want tijdens het passen voel je pas echt hoe comfortabel goede werkkleding zit.

 

Nieuwe (zomer)collecties

In onze showroom zie je nu de ook de nieuwe zomercollecties. Want deze hogere temperaturen vragen om andere werkkleding en die laten we je graag zien. We hebben luchtige zomerjassen en -broeken of hoodies voor buitenwerk tot fraaie blouses en polo’s in frisse kleuren. Natuurlijk voorzien van je logo zodat je opvalt. En het versterkt ook nog eens het teamgevoel.

Pezzol_werkschoen_ducotex
Ducotex_Werkschoenen_Veiligheidschoenen
Werkschoenen

Dit is Ducotex

Goed assortiment

Onze assortiment is goed. Wij hebben een diversiteit aan werkkleding, werkschoenen, PBM en promotionele producten. Alle producten zijn geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit, prijs en diversiteit. Producten kunnen worden bekeken in onze showroom. Doorgaans zijn alle producten binnen enkele dagen leverbaar.

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij jouw werkzaamheden of branche. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Textiel bedrukken

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van jouw huisstijl. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden.

Interesse in onze opvallend andere collectie en werkwijze?

Spreekt onze werkwijze je aan? Neem dan contact op voor een afspraak. Dat kan bij ons in de showroom maar we komen uiteraard ook graag naar je bedrijf. Ik hoop van je te horen!

duurzaamlogo
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*