Duurzame werkkleding Printer Prime

Duurzame kleding van Printer Prime!

Het woord ’duurzaamheid’ is steeds belangrijker begrip geworden in de wereld van werkkleding & werkschoenen. Diverse merken komen met producten die duurzaam of organisch worden genoemd, maar wat houdt dit precies in? Bij DUCOTEX hebben wij gemerkt dat iedereen zijn eigen definitie van duurzaamheid erop nahoudt.

De Printer Prime collectie
De Printer Prime collectie bestaat uit een aantal duurzame bovenartikelen: t-shirts, polo’s, polosweaters, softshells en sweatvesten. Al deze werkkleding bestaat uit 50% biologisch katoen en 50% gerecyclede petflessen. Elk artikel uit de printer prime collectie heeft 2 verschillende kleuren (bicolor). De 6 kleuren waarin de duurzame werkkleding beschikbaar is, zijn de volgende kleuren: zwart/grijs, zwart/rood, zwart/oranje, grijs/zwart, navy/blauw en blauw/navy.

printer prime ducotex

Alle kleding is zowel voor heren als dames beschikbaar.

printer prime, kleuren opties ducotex

Duurzame verpakking!

Ook is er nagedacht over het duurzaam verpakken van de kleding. De werkkleding zit verpakt in polytassen, welke 100% natuurlijk en composteerbaar zijn. Dit betekent ook dat de werkkleding verpakking dus ‘’gewoon’’ in de GFT-bak gedaan kan worden.

Ook zijn de kaartjes aan de werkkleding gemaakt van gerecycled papier. De gehele collectie kan tot 60 graden gewassen te worden en moet gedroogd worden op lage temperaturen. Zo gaat de duurzame werkkleding zo lang mogelijk mee!

2265025 primepolol img22
2262060 primepoloswtr3 img22
2262062 2265024 prime img22

Dit is Ducotex

Goed assortiment

Onze assortiment is goed. Wij hebben een diversiteit aan werkkleding, werkschoenen, PBM en promotionele producten. Alle producten zijn geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit, prijs en diversiteit. Producten kunnen worden bekeken in onze showroom. Doorgaans zijn alle producten binnen enkele dagen leverbaar.

De beste merken

Natuurlijk wil je voorkomen dat werknemers in onveilige situaties werken. Het is dan ook belangrijk dat werkkleding voldoet aan alle veiligheid eisen. Ons producten sluiten aan bij jouw werkzaamheden of branche. Ducotex heeft daarom ook alleen de beste merken uit de branche in het assortiment.

Textiel bedrukken

Je wil uniformiteit uitstralen en herkenbaar zijn? Ducotex kan vrijwel alle soorten kleding voorzien van jouw huisstijl. Zo bent je altijd herkenbaar en weten andere wat voor bedrijf je hebt. De belastingdienst stelt voorwaarden aan het verstrekken van werkkleding aan je werknemers mbt. vermelding. Zorg dat je logo voldoet aan de voorwaarden.

Wat doet Printer precies om de ecologische voetafdruk te verkleinen?

Werkkledingmerk Printer is samen gaan werken met Ecochain om de ecologische voetafdruk in kaart te brengen. Printer werkt voor een duurzame ontwikkeling waarmee ze hun bijdrage aan wereldwijde duurzaamheidsdoelen zo groot mogelijk willen maken. Ook wil Printer het begrip duurzaamheid langzaam integreren in het gehele bedrijf. Dit houdt o.a. in dat er gewerkt wordt aan de verbetering van werkomstandigheden in de bevoorradingsketen, verminderen van uitstoot van broeikasgassen en daarbij het introduceren van ecologische materialen.

Draag jij graag bij aan een beter milieu en ben je op zoek naar moderne werkkleding? Dan is deze Printer Prime collectie echt wat voor jou!

duurzaamlogo
Afspraak maken
close slider
Contact formulier afspraak
AVG / GDPR*